domingo, 12 de mayo de 2013

LA TÈCNICA DEL GUIX.

Hola amants de l’educació!
Avui us parlarem de la tècnica del guix. Aquesta tècnica és una mica complicada per a que els infants la realitzin sols, tot hi així, amb l’ajuda de l’educador o educadora se’n sortiran. 

Diu així:
Els materials que haurem de fer servir per realitzar una figura amb guix seran:
- Un recipient (per posar aigua)
- Plastilina
- Guix
- Tisores
- Pintura
- Vernís.
- Pinzell
- Paper de diari (Per protegir la zona de treball)

El primer que haurem de fer és pensar quina figura volem realitzar, com és una activitat per a infants pensarem en figures senzilles, fàcils de modelar. Un cop pensada la figura l’haurem de crear amb plastilina. Quan aquesta ja estigui creada, agafarem un recipient i l’omplirem d’aigua i tallarem a troçets petits el guix amb les tisores. JA TENIM TOT PREPARAT!
Ara ja podem començar amb la tècnica. Anirem agafant troçets de guix i els mullarem amb aigua del recipient i els enganxarem a la figura de plastilina. La figura haurà de quedar recoberta de guix completament. Hem de tenir cura de que no quedin foradets ni parts sense cobrir, per aquesta raó haurem d’anar passant els dits amb una mica d’aigua per sobre de la figura i allisar-la. Quan la figura estigui coberta completament amb guix, la deixarem assecar.
Un cop seca, amb un pinzell i pintura els infants podran decorar la seva figura com més els i agradi, un cop seca es podrà vernissar per a que quedi més brillant. La deixarem assecar i ja tindrem la nostre figura de guix creada!

Suggeriment: En comptes de crear prèviament una figura amb plastilina, es pot agafar un objecte i cobrir-lo directament amb el guix.


Espero que us hagi agradat la primera tècnica del nostre blog!!!
Aquí us deixem les fotos de les nostres creacions.
Fins aviat!


Kènia, Ariadna i Virginia.


“Cada cosa tiene su belleza, pero no todos pueden verla”.


Ous sense personalitat!


La senyora i el senyor ou!




Què serà???
Comença a definir-se 
OH! ja té color
Un pastisset!! M.. quina pinta
Mascara de guix!
Resultat final!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario